Meny
 

Butikssäljare/feriearbetare Sportringen Outlet

Läs mer här.


Butikssäljare/feriearbetare Sportringen Outlet

Vi behöver fylla på vår styrka under sommaren och söker därför en ny lagspelare i teamet. Är du den vi söker? Då utmanar vi dig att söka så snart som möjligt.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Som butikssäljare arbetar du säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Våra butikssäljare finns till för våra kunder, är lyhörda, inspirerande och tycker om att sälja. Utöver detta förväntas du arbeta för att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck. Arbete i kassan ingår som en naturlig del i arbetet.

 

Vem trivs hos oss?

För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport, friluftsliv och älskar att vara i butik och sälja.

 

Vad förväntar vi oss av dig?

God produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss även att du är med och skapar en god laganda och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt.

 

Vilka är vi?

Sportringen är en sportkedja med drygt 170 butiker och vi finns representerade över hela landet. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske.

 

Intresserad?

Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Vi påbörjar omgående vår rekryteringsprocess.

 

 

Arbetstid/Varaktighet: HELTID 100% 3 månader Juni t.o.m Augusti  

Lön-Fast lön enligt avtal

Tidigare erfarenhet ett krav

 

Ansökan tas endast emot via e-post, langflon@sportringen.se.

Sista ansökningsdag: 30/5-19.

 

Kontaktperson: Butikschef Tom Erik Borgersen 0564-490 960

 

Välkommen till Sportringen – Ditt intresse vår passion!

 

Ansökningsdag: 30 maj 2019

Ansökan med CV skickas till langflon@sportringen.se